Göteborg

Arbetsledare


Är du vår nya arbetsledare i Göteborg?

Vi letar efter någon som är passionerad och trivs med att samarbeta, samtidigt som du har förmågan att fatta kloka beslut när det behövs. Som ledare är det avgörande att du är optimistisk och ser möjligheter även när andra möter problem. Dessutom bör du ha förmågan att inspirera och utveckla dina medarbetare, så att de ser fram emot att komma till jobbet och därmed bidrar till att skapa nöjda kunder.

Det är en fördel om du har erfarenhet av att använda kalkylprogram för projektplanering. Om du även har kunskaper inom MEPS är det ett stort plus. Vi värdesätter gedigen byggkompetens och att du kan fungera som ett stöd för snickarna inom din arbetsgrupp. I din roll kommer du att ansvara för att planera, styra och följa upp den dagliga produktionen. Det innebär att du hanterar besiktningar, kalkyler, inköp, fakturering, tidsplanering och säkerställer en resurseffektiv produktion genom att samordna arbetsinsatser från olika yrkesarbetare och underentreprenörer. Genom din noggranna planering minimerar du onödig väntan på material, maskiner och beslut angående arbetsmetoder. Du kommer även att ha ansvar för att följa upp och stödja din personals utveckling genom månatliga utvecklingsmöten och rapportering till produktionsledaren.


När du väl är en del av vårt team kommer du att ha möjlighet att delta i vår Karatenskola. En gång i månaden samlas alla våra 80 ledare inom koncernen för utbildning och fortsatt utveckling inom vårt arbetsområde.

Om du är intresserad av att arbeta i ett företag som är i ständig tillväxt som samtidigt erbjuder stabilitet och om vår drivkraft och värdegrund är självklara för dig, så är du välkommen att kontakta oss!


Vid frågor angående tjänsten kontakta vår produktionsledare Philip Hegmo via 010-164 62 69.

Om du har rätt kvalifikationer så skicka gärna din intresseanmälan här intill eller maila din ansökan till

Vi svarar endast på kvalificerade ansökningar och anställer de som känns bäst i magen.


Skicka in din ansökan nedan!


Fyll i dina uppgifter nedan
Välj fil Ändra
Välj fil Ändra