Göteborg

Plattsättare ByggserviceVi söker två duktiga, självgående plattsättare med yrkesbevis till vår byggserviceavdelning i Göteborg. Vi bygger årligen så många kök & badrum åt fastighetsägare & privatpersoner i Göteborg att vi nu kan ha flera dedikerad plattsättare som vill vara med och hjälpa vårt team.

Vi erbjuder dig en personlig servicebil, en smartphone och kvalitetsverktyg. Dessutom får du jobba i ett modernt företag med engagerade ledare som kommer ta tillvara på dina ambitioner om du vill fortsätta att utvecklas.

Du som söker ska vara erfaren och kunna uppnå ett bra resultat på ett effektivt sätt. Du ska även känna dig bekväm att ha kontakt med kunder, förstå vikten av service och vara en lagspelare. Har du förmågan att planera och hålla i flera projekt, bemöta kunder och kollegor positivt och både kan arbeta självständigt och i lag? I så fall är du av det rätta virket.

I arbetet behöver du kunna svenska i tal och skrift. Vi ställer krav på körkort och vi ser gärna att du kör miljövänligt. Om vår värdegrund är helt självklar för dig är du välkommen att höra av dig!


Vid frågor kontakta vår produktionsledare Philip Hegmo 010-164 62 69

Skicka gärna din intresseanmälan här intill eller maila din ansökan till

Vi träffar alla kandidater som har det lilla extra och anställer den som känns rätt i magen.


Skicka in din ansökan nedan!


Fyll i dina uppgifter nedan
Välj fil Ändra
Välj fil Ändra