Göteborg

Projektledare / Arbetsledare


Nu söker vi en driven projektledare/arbetsledare till vårt kontor i Göteborg!

Vi söker dig som är engagerad och gillar att samarbeta samtidigt som du kan fatta kloka beslut när det krävs. Som ledare måste du vara positiv och se möjligheter när andra ser problem och du måste inspirera och utveckla dina medarbetare så att de tycker att det är kul att vara på jobbet och därmed skapa nöjda kunder.


Bra om du har erfarenhet av att kalkylera projekt i kalkylprogram, ett extra plus om du har kunskaper i MEPS, du har en gedigen byggkompetens och fungerar som ett bollplank till snickarna i din grupp. I ditt arbete planerar, styr och följer du upp produktionens dagliga jobb. Du jobbar med besiktningar, kalkyler, inköp, fakturering, tidsplanering och styr produktionen resurseffektivt genom att samordna yrkesarbetarnas och underentreprenörernas arbeten. Din planering minimerar slöseri i form av väntan på material, maskiner, besked om arbetssätt med mera. Du kommer även att ansvara för att följa upp din personals utveckling via månatliga utvecklingsmöten samt rapportera till din produktionsledare.


Väl hos oss kommer du att få delta på vår Karatenskola där vi en gång i månaden träffas alla 80 ledare i koncernen för att utbilda oss och fortsätta utvecklas i vårt arbete.


Vill du jobba i ett expansivt men stabilt företag och vår drivkraft och värdegrund är helt självklar för dig är du välkommen att höra av dig!


Vid frågor angående tjänsten kontakta vår produktionsledare Philip Hegmo via 010-164 62 69.

Om du har rätt kvalifikationer så skicka gärna din intresseanmälan här intill eller maila din ansökan till

Vi svarar endast på kvalificerade ansökningar och anställer de som känns bäst i magen.


Skicka in din ansökan nedan!


Fyll i dina uppgifter nedan
Välj fil Ändra
Välj fil Ändra