Kungälv

Snickare ByggprojektVi är idag drygt 500 arbetskamrater i företaget som dagligen arbetar med byggservice och mindre byggentreprenader åt företag, fastighetsägare och försäkringsbolag som t. ex. Sigillet-fastighet, Länsförsäkringar, Trygg Hansa, IF, Balder, Platzer, Stena Fastigheter mfl. Våra kunder tycker att vi gör så bra ifrån oss att vi behöver hjälp av fler snickare som vill vara med med oss på vår resa. Är du servicesnickaren med det lilla extra? Då söker vi dig!


Ditt arbete kommer exempelvis innefatta lokalanpassningar,  köksrenoveringar samt dörr- och fönsterbyten. Det är därför ett krav att du har arbetat med detta tidigare. I det nya jobbet kommer du att få en egen servicebil, en smartphone, kvalitetsverktyg och schyssta Blåkläder. Du kommer även att ingå i ett modernt företag där du får jobba i ett nära samarbete med dina ledare som kommer att ta tillvara på din ambition om du vill fortsätta att utvecklas.


Det vi förväntar oss av dig som är intresserad är att du är en självgående och serviceinriktad snickare med yrkesbevis och körkort. Vi ser även att du gärna har förmågan att planera och hålla i flera projekt, bemöta kunder och kollegor positivt och både kunna arbeta självständigt och i lag.


I arbetet behöver du kunna tala och skriva på svenska. Har du dessutom datorvana är det ett plus. Om vår drivkraft och värdegrund är helt självklar för dig är du välkommen att höra av dig!


Vid frågor kring tjänsten kontakta vår produktionsledare Philip Hegmo via

Skicka gärna din intresseanmälan här intill eller maila din ansökan til Philip.

Vi träffar omgående alla kandidater som har det lilla extra och anställer den som känns rätt i magen.


Skicka in din ansökan nedan!


Fyll i dina uppgifter nedan
Välj fil Ändra
Välj fil Ändra