Trollhättan/Trestad

Snickare ByggprojektVi söker två skickliga snickare till våra byggserviceprojekt. Idag är vi snart 500 arbetskamrater i företaget som dagligen arbetar med byggservice och byggentreprenader åt främst företag, fastighetsägare och försäkringsbolag. Våra kunder tycker att vi gör så bra ifrån oss att vi behöver hjälp av fler snickare som vill vara med med oss på vår resa. Vi ser gärna att du är erfaren, har förmågan att bemöta kunder och kollegor positivt och både kan arbeta självständigt och i lag. Är du dessutom servicesnickaren med det lilla extra? Då söker vi dig!

Du kommer ingå i en grupp med tre andra snickare och en arbetsledare. Arbetet kommer till största del att innefatta om- och tillbyggnationer samt totalrenoveringar av villor och fastigheter. Det kan vara allt från att bygga upp en nedbrunnen villa till att byta fönster åt en fastighetsägare eller bygga om en lokal åt en ny hyresgäst. Projekten kommer att pågå olika långa perioder och kommer vara ledda av arbetsledaren som planerar med underentreprenörer och gör inköp. Våra kunder finns främst i Trestad (Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg) men ibland kan vi även få uppdrag i vårt arbetsområde.

I det nya jobbet kommer du att utrustas med en servicebil, smartphone, verktyg från Festool och schyssta Blåkläder. Du kommer även att ingå i ett modernt företag där du får jobba i ett nära samarbete med dina ledare som kommer att ta tillvara på din ambition om du vill fortsätta att utvecklas.

Vi ställer krav på yrkesbevis och B-körkort och du behöver du kunna tala och skriva på svenska. Om vår drivkraft och värdegrund är helt självklar för dig är du välkommen att höra av dig!


Vid frågor kring tjänsten kontakta vår arbetsledare Alban Hajrullahi på 010-164 62 47.

Skicka gärna din intresseanmälan här intill eller maila din ansökan till

Vi träffar omgående alla kandidater som har det lilla extra och anställer den som känns rätt i magen.


Skicka in din ansökan nedan!


Fyll i dina uppgifter nedan
Välj fil Ändra
Välj fil Ändra