Halmstad/Laholm

Snickare Byggservice


Vi söker två erfarna servicesnickare till våra fastighetsuppdrag runt Halmstad och Laholm. Vi är idag drygt 500 arbetskamrater i företaget som dagligen arbetar med byggservice och mindre byggentreprenader åt företag, fastighetsägare och försäkringsbolag som t. ex. Länsförsäkringar, Trygg Hansa, IF, HSB, Riksbyggen, Stena Fastigheter mfl. Våra kunder tycker att vi gör så bra ifrån oss att vi behöver hjälp av fler snickare som vill vara med med oss på vår resa. Är du servicesnickaren med det lilla extra? Då behöver vi dig!

Ditt arbete kommer främst att innefatta diverse försäkringsskador men även renoveringar, köks- och badrumsrenoveringar samt dörr- och fönsterbyten. Vi ställer därför krav på att du har arbetat med detta tidigare. I det nya jobbet kommer du att få en personlig servicebil, en smartphone, kvalitetsverktyg och schyssta Blåkläder. Du kommer även att ingå i ett modernt företag där du får jobba i ett nära samarbete med dina ledare som kommer att ta tillvara på din ambition om du vill fortsätta att utvecklas.

Det vi förväntar oss av dig som är intresserad är att du är en självgående och serviceinriktad snickare med yrkesbevis och körkort. Vi ser även att du gärna har förmågan att planera och hålla i flera projekt, bemöta kunder och kollegor positivt och både kunna arbeta självständigt och i lag.

I arbetet behöver du kunna tala och skriva på svenska. Har du dessutom datorvana är det ett plus. Vi ställer krav på yrkesbevis och utöver ditt körkort ser vi gärna att du kör miljövänligt. Om vår drivkraft och värdegrund är helt självklar för dig är du välkommen att höra av dig!


Vid frågor angående tjänsten kontakta vår produktionsledare Robert Ivarsson via 010-164 62 15.

Om du har rätt kvalifikationer så skicka gärna din intresseanmälan här intill eller maila din ansökan till

Vi svarar endast på kvalificerade ansökningar och anställer de som känns bäst i magen.


Skicka in din ansökan nedan!


Fyll i dina uppgifter nedan
Välj fil Ändra
Välj fil Ändra