Helsingborg

Snickare ByggserviceVi söker 3 duktiga servicesnickare till vår byggserviceavdelning i Helsingborg. Våra byggserviceuppdrag fortsätter att öka och vi behöver hjälp av ytterligare tre snickare som kan hjälpa oss att hjälpa våra kunder.

I det nya jobbet kommer du att få en personlig servicebil, en smartphone, verktyg, schyssta Blåkläder och nya positiva kollegor. Du kommer även att ingå i ett modernt företag där du får jobba i ett nära samarbete med dina ledare som kommer att ta tillvara på din ambition om du vill fortsätta att utvecklas.


Det vi förväntar oss av dig som är intresserad är att du är en driven och serviceinriktad snickare med yrkesbevis och körkort. Vi ser även att du gärna har förmågan att planera och hålla i flera projekt, bemöta kunder och kollegor positivt och både kunna arbeta självständigt och i lag.

I arbetet behöver du kunna svenska i tal och skrift. Har du dessutom datorvana är det ett plus. Om vår värdegrund är helt självklar för dig är du varmt välkommen att höra av dig!


Vid frågor kontakta Robert Ivarsson på 010-164 62 15.

Skicka gärna din intresseanmälan här intill eller maila din ansökan till

Vi träffar omgående alla kandidater som har det lilla extra och anställer de som känns rätt i magen.


Skicka in din ansökan nedan!


Fyll i dina uppgifter nedan
Välj fil Ändra
Välj fil Ändra