Kristianstad

Snickare ByggserviceVi söker två servicesnickare med det lilla extra till vår byggserviceavdelning i Kristianstad med omnejd. Vi är idag nästan 500 arbetskamrater i koncernen som dagligen arbetar med byggservice och mindre byggentreprenader åt företag, fastighetsägare och försäkringsbolag som t. ex. Trygg Hansa, Moderna, Gjensidige, IF mfl. Våra kunder tycker att vi gör så bra ifrån oss att vi behöver hjälp av fler snickare som vill vara med med oss på vår resa. Är du servicesnickaren med det lilla extra? Då söker vi dig!

Ditt arbete kommer främst innefatta försäkringsuppdrag men även diverse serviceuppdrag så som lägenhetsrenoveringar, lokalanpassningar, köks- och badrumsrenoveringar samt dörr- och fönsterbyten. Det är därför en merit om du har arbetat med detta tidigare. I det nya jobbet kommer du att ha tillgång till servicebil, smartphone, kvalitetsverktyg och schyssta Blåkläder. Du kommer även att ingå i ett modernt företag där du får jobba i ett nära samarbete med dina ledare som kommer att ta tillvara på din ambition om du vill fortsätta att utvecklas.

Det vi förväntar oss av dig som är intresserad är att du är en driven och serviceinriktad snickare med yrkesbevis och körkort. Vi ser även att du gärna har förmågan att planera och hålla i flera projekt, bemöta kunder och kollegor positivt och både kunna arbeta självständigt och i lag.

Om vår värdegrund är helt självklar för dig är du välkommen att höra av dig!


Vid frågor kontakta vår produktionsledare Robin Klich på 010-164 62 21.

Skicka gärna din intresseanmälan här intill eller maila din ansökan till

Vi träffar alla kandidater som har det lilla extra och anställer den som känns rätt i magen.


Skicka in din ansökan nedan!


Fyll i dina uppgifter nedan
Välj fil Ändra
Välj fil Ändra