Skövde

Snickare ByggserviceVi söker en skicklig servicesnickare till våra byggserviceprojekt i Skaraborg. Vi är idag snart 500 arbetskamrater i företaget som dagligen arbetar med byggservice och mindre byggentreprenader åt företag, fastighetsägare och försäkringsbolag som t. ex. Länsförsäkringar, Trygg Hansa, IF, HSB, Skövdebostäder, Akademiska Hus, Stena Fastigheter mfl. Våra kunder tycker att vi gör så bra ifrån oss att vi behöver hjälp av fler snickare som vill vara med med oss på vår resa. Är du servicesnickaren med det lilla extra? Då söker vi dig!


Du kommer att vara en del av vårt arbetslag som jobbar med våra större projekt. Det innebär att ni utför ombyggnationer, tillbyggnationer och renoveringar på våra kunders fastigheter. Det är därför en merit om du har arbetat med detta tidigare. I det nya jobbet kommer du att få en personlig servicebil, en smartphone, verktyg och schyssta Blåkläder. Du kommer även att ingå i ett modernt företag där du får jobba i ett nära samarbete med dina ledare som kommer att ta tillvara på din ambition om du vill fortsätta att utvecklas.


Det vi förväntar oss av dig som är intresserad är att du är en självgående och serviceinriktad snickare med yrkesbevis och körkort. Vi ser även att du gärna har förmågan att planera och hålla i flera projekt, bemöta kunder och kollegor positivt och både kunna arbeta självständigt och i lag.


I arbetet behöver du kunna tala och skriva på svenska. Har du dessutom datorvana är det ett plus. Vi ställer krav på yrkesbevis och utöver ditt körkort ser vi gärna att du kör miljövänligt. Om vår drivkraft och värdegrund är helt självklar för dig är du välkommen att höra av dig!


Skicka gärna din intresseanmälan här intill eller maila din ansökan till

Vi träffar omgående alla kandidater som har det lilla extra och anställer den som känns rätt i magen.


Skicka in din ansökan nedan!


Fyll i dina uppgifter nedan
Välj fil Ändra
Välj fil Ändra