Malmö

Snickare EntreprenadVi söker två skickliga snickare till vår entreprenadavdelning i Malmö. Vill du jobba i ett nytänkande byggföretag och vara en del av vår framgångsrika entreprenadverksamhet som vi startat i Malmö? Och vill du jobba i ett företag som satsar på att utveckla sina medarbetare?

Vi är idag ca 25 arbetskamrater som jobbar med större varierande byggprojekt. Vi utför byggentreprenader i form av totalentreprenader, utförandeentreprenader och samverkansentreprenader för såväl privata som offentliga beställare. Då vi ser att efterfrågan på våra tjänster fortsätter att öka söker vi nu ytterligare två snickare till våra projekt i Malmö-regionen.


Är du driven och brinner för ditt jobb? Har du förmågan att tänka efter före, bemöta kunder och kollegor positivt, överträffa förväntningar och både arbeta självständigt och i lag? Har du yrkesbevis och erfarenhet av byggentreprenader samt delar vår värdegrund är du helt rätt för oss och är välkommen att höra av dig!Vid frågor kontakta vår produktionsledare Odinn Jonsson via 010-164 62 34.

Skicka gärna din intresseanmälan här intill eller maila din ansökan till

Vi träffar omgående alla kandidater som har det lilla extra och anställer den som känns rätt i magen.


Skicka in din ansökan nedan!


Fyll i dina uppgifter nedan
Välj fil Ändra
Välj fil Ändra