Skövde

Snickare FörsäkringsskadorVi söker en skicklig snickare till våra försäkringsuppdrag i Skaraborg. Vi är idag snart 500 arbetskamrater i koncernen som dagligen arbetar med byggservice och mindre byggentreprenader åt företag, fastighetsägare och försäkringsbolag som t. ex. Länsförsäkringar, Trygg Hansa, IF, HSB, Riksbyggen, Stena Fastigheter mfl. Våra kunder tycker att vi gör så bra ifrån oss att vi behöver hjälp av ytterligare en snickare som vill vara med med oss på vår resa. Är du servicesnickaren med det lilla extra? Då söker vi dig!

Försäkringsuppdragen innefattar allt från att återställa inbrottsskador, vattenskador till att bygga upp ett hus som brunnit ner till grunden. Det är därför en merit om du har arbetat med denna typ av projekt tidigare. I det nya jobbet kommer du att få en personlig servicebil, en smartphone, verktyg, och schyssta Blåkläder. Du kommer även att ingå i ett modernt företag där du får jobba i ett nära samarbete med dina ledare som kommer att ta tillvara på din ambition om du vill fortsätta att utvecklas.

Det vi förväntar oss av dig som är intresserad är att du är en självgående och serviceinriktad snickare med yrkesbevis och körkort. Vi ser även att du gärna har förmågan att planera och hålla i flera projekt, bemöta kunder och kollegor positivt och både kunna arbeta självständigt och i lag.

I arbetet behöver du kunna tala och skriva på svenska. Har du dessutom datorvana är det ett plus. Vi ställer krav på yrkesbevis och utöver ditt körkort ser vi gärna att du kör miljövänligt. Om vår drivkraft och värdegrund är helt självklar för dig är du välkommen att höra av dig!


Vid frågor angående tjänsten kontakta någon av våra arbetsledare Fredrik Lundberg eller Filip Karlsson via mail.

Skicka gärna din intresseanmälan här intill eller maila din ansökan eller frågor till eller

Vi träffar omgående alla kandidater som har det lilla extra och anställer den som känns rätt i magen.


Skicka in din ansökan nedan!


Fyll i dina uppgifter nedan
Välj fil Ändra
Välj fil Ändra