Skövde

Snickare HusSnickare som gillar att bygga villor sökes till vår husgrupp i Skaraborg. Vi bygger villor åt ett flertal kända hustillverkare och behöver nu stärka upp vår ”husgrupp” i Skaraborg med fler snickare för att möta upp kundernas efterfrågan. Gärna två samspelta personer som trivs att jobba med varandra.


I det nya jobbet kommer ni att få en personlig servicebil, en smartphone, verktyg, schyssta Blåkläder och nya sköna kollegor. Du kommer även att ingå i ett modernt företag där du får jobba i ett nära samarbete med företagsledarna som kommer att ta tillvara på din ambition om du vill fortsätta att utvecklas.


Du kommer att ingå i ett arbetslag som bygger upp och inreder villor, snickrar altaner/uterum samt monterar fönster, dörrar och golv. Därför är det viktigt för oss att du har en gedigen erfarenhet och brinner extra mycket för denna typ av projekt. Vi ser även att du har förmågan att bemöta kunder och kollegor positivt, överträffa förväntningar och gillar att både arbeta självständigt och i lag.


I arbetet behöver du kunna svenska i tal och skrift. Har du dessutom datorvana är det ett plus. Vi ställer krav på yrkesbevis och utöver ditt körkort ser vi gärna att du kör miljövänligt. Om vår värdegrund är helt självklar för dig är du välkommen att höra av dig!Vid frågor kontakta vår arbetsledare Robert Bergman via 010-164 62 67.

Skicka gärna din intresseanmälan här intill eller maila din ansökan till

Vi träffar alla kandidater som har det lilla extra och anställer den som känns rätt i magen.


Skicka in din ansökan nedan!


Fyll i dina uppgifter nedan
Välj fil Ändra
Välj fil Ändra