Skaraborg

VVS-montörer


Vi söker två erfarna VVS-montörer till våra uppdrag i Skaraborg. Vi är idag drygt 500 arbetskamrater i företaget som dagligen arbetar med byggservice och mindre byggentreprenader åt företag, fastighetsägare och försäkringsbolag som t.ex. Länsförsäkringar, Trygg Hansa, IF, HSB, Riksbyggen, Stena Fastigheter mfl. Våra kunder tycker att vi gör så bra ifrån oss att vi behöver hjälp av fler montörer som vill vara med oss på vår resa. Är du VVS-montör med det lilla extra? Då behöver vi dig!

Ditt arbete kommer främst att innefatta diverse försäkringsskador men även renoveringar, köks- och badrumsrenoveringar. Vi ställer därför krav på att du har arbetat med detta tidigare. I det nya jobbet kommer du att få en personlig servicebil, en smartphone, kvalitetsverktyg och schyssta Blåkläder. Du kommer att ingå i ett modernt företag där får du får jobba i ett nära samarbete med dina ledare som kommer att ta tillvara på din ambition om du vill fortsätta att utvecklas.

Det vi förväntar oss av dig som är intresserad är att du är självgående och serviceinrikad med yrkesbevis och körkort. Vi ser även att du gärna har förmågan att planera och hålla i flera projekt, bemöta kunder och kollegor positivt och både kunna arbeta självständigt och i lag.

I arbetet behöver du kunna tala och skriva på svenska. Vi ställer krav på yrkesbevis och utöver ditt körkort ser vi gärna att du kör miljövänligt. Om vår drivkraft och värdegrund är helt självklar för dig är du välkommen att höra av dig!


Vid frågor angående tjänsten kontakta vår produktionsledare Johan Engelbrektsson via 010-164 62 51.

Om du har rätt kvalifikationer så skicka gärna din intresseanmälan här intill eller maila din ansökan till

Vi svarar endast på kvalificerade ansökningar och anställer de som känns bäst i magen


Skicka in din ansökan nedan!


Fyll i dina uppgifter nedan
Välj fil Ändra
Välj fil Ändra