Möt några av våra medarbetare


I vår organisation vill vi skapa en kultur där det är högt i tak och där vi värnar om varandra. Alla som arbetar hos oss ska känna sig trygga, brinna för sitt jobb, prestera sitt yttersta och ha roligt! Vi på Karaten är stolta över våra medarbetare och för vad de varje dag presterar. Möt några av våra medarbetare som trivs med att jobba hos oss. Att arbeta som servicesnickare inom försäkringsuppdrag är enligt Patrik varierande, utmanande och socialt då han träffar mycket folk vilket han gillar. Han har jobbat hos oss i snart två år och trivs suveränt! 

”På Karaten är man inte bara ett anställningsnummer. Känslan är inte att man arbetar på en stor koncern. Man ingår i en liten grupp med stor kompetens där alla ställer upp för varandra. Behöver man hjälp har man alltid stöttning uppåt vilket gör att man aldrig känner sig ensam.”

Vår snickare Paul beskriver teamkänslan hos oss på Karaten.
 
”Det bästa med att jobba här är gemenskapen med mina kollegor. Jag uppskattar även friheten jag har i mitt arbete som gör att jag kan ta egna beslut. De som jobbar här är alltid glada och det gör att det är kul att gå till jobbet. Vi strävar mot samma mål vilket skapar en härlig teamkänsla! .”

Thomas Kumlert var en av de första in på företaget och var med och startade upp Karaten Väst i Göteborg. Han började som snickare och är idag projektledare och ansvarig över vårt kontor i Borås. 

”Det finns många anledningar till att jag trivs så bra på här på Karaten. Bra kollegor och nära kontakt med våra ägare, möjligheten att utvecklas samt mycket interna aktiviteter och utbildningar. Det händer nya saker hela tiden vilket gör att jag aldrig tröttnar.”