TRE KOLLEGOR

Jonas Permbeck, Carsten Nilsson och Robin Klich var kollegor på Peab under ett antal år och gick i tankarna att starta ett eget byggföretag där de kunde få utlopp för sina drivkrafter. Sommaren 2006 var planerna klara så Jonas och Robin drog igång i Malmö med fem anställda. Ambitionen var att ha en servicenivå som de andra aktörerna på marknaden inte kunde erbjuda och på sikt bli ett av Sveriges mest attraktiva byggföretag.

Redan efter två år hade företaget drygt 30 medarbetare och byggt ett eget kontor i Staffanstorp för att täcka upp både Malmö och Lund. Vid samma tidpunkt valde Carsten, då Peabs marknadschef för byggservice, att ansluta sig. Uppdraget var att tillsammans med Jonas och Robin utveckla företaget men behålla den framgångsrika service och enkelhet de alltid hade erbjudit sina kunder.

Sagt och gjort – de kommande åren ökade efterfrågan på deras byggtjänster och de började etablera filialer i Trelleborg, Helsingborg, Kristianstad, Österlen, Jönköping, Göteborg, Trollhättan och Skövde. Idag har koncernen drygt 500 medarbetare och tillhör de största aktörerna inom byggsektorn.