VARFÖR JOBBA HOS KARATEN?

Med vår samlade kompetens är vi idag en av de främsta aktörerna inom byggsektorn i Sverige. Viktigast för oss är att våra kunder älskar det vi gör – det vi räknar som vår framgång. Vårt löfte är att vi alltid gör det lite bättre vilket vi kan lova eftersom vi arbetar med processflöden som för upp problemen till ytan. Vi arbetar främst med företag och organisationer men åtar oss även uppdrag från privatpersoner när möjlighet finns.

Roller

Orter

ATT JOBBA PÅ KARATEN

“Jag får ta eget ansvar, har schyssta möjligheter att utföra mitt arbete och får arbeta ostört. Behöver jag några nya verktyg för att det ska gå snabbt och bli bra är det inga problem. Jag får aldrig höra ta vad du har, då blir jobbet halvdant. Jag har kikat på Karaten ett tag, men var nöjd på min förra arbetsplats. Men jag har aldrig haft det så bra som jag har det här."

Linus Hellsten, Snickare

“Karaten är ett väldigt trevlig bolag där alla får komma till tals och vara med och påverka arbetet. Min uppgift är att leda och fördela arbetet samt utveckla verksamheten, vilket är något jag brinner för. Både jobba i nuet och med vad som ska ske framtiden.”

Peter, produktionsledare

SPONTANANSÖKAN 


Välj fil Ändra
Välj fil Ändra